Ylläpidä ammattiosaamista
RIA järjestää rakennetun ympäristön ammattilaisille täydennyskoulutuksia
RIA ja RKL järjestävät yhteistyössä kolmiosaisen koulutussarjan tukeakseen jäsenistöään työnhaussa. Koulutussarja järjestetään webinaarina.
Mitä työhakemus ja CV kertovat sinusta? Mitä haluaisit niiden kertovan? Erottuvatko ne muiden joukosta? Koulutussarjassamme käymme läpi, kuinka onnistut työhakemuksessa tuomaan osaamistasi ja motivaatiotasi esiin selkeästi ja ytimekkäästi. Rekrytointiprosessi on monivaiheinen kokonaisuus ja sisältää useita tärkeitä seikkoja, jotka ratkaisevat lopputuloksen.
12.12.2023 klo 16.00–17.00
Ensimmäinen osa - Työn hakeminen ja työhakemus
Sohvi Hyvärinen on HRD-asiantuntijana työskennellyt erityisesti harjoittelijarekrytointien keskiössä. Omakohtainen kokemus rakennusalan harjoittelupaikkojen hakemisesta antoi kimmokkeen HR-tehtävien pariin. Sohville tärkeää on erinomainen hakijakokemus ja yhdenvertaisuus rekrytointiprosesseissa.
19.12.2023 klo 17.00–18.00
Toinen osa - LinkedIn -perusteet
Rami Salomaa on toiminut sosiaalisen median markkinoinnin parissa yli 15 vuotta. Hän kertoo tässä koulutuksessa, millaisia mahdollisuuksia LinkedIn esimerkiksi verkostoitumiseen ja työn etsintään myös rakennusalalla. Olet sitten yrittäjä, palkkatyössä tai pohtimassa tulevaisuuden uraasi, on LinkedIn se paikka, jossa sinun pitää näkyä vuonna 2024. Saat myös tietoa ja vinkkejä miten luot itsellesi LinkedIniin menestyvän ammatillisen henkilöbrändin vuonna 2024. Koulutus alkaa LinkedInin perusteista ja jatkuu aina siihen, kuinka tehdä nimenomaan rakennusalalle sopiva profiili. Voit osallistua koulutukseen, vaikka sinulla ei vielä olisi vielä omaa profiilia. Koulutuksen jälkeen tiedät miten rakentaa hyvä LinkedIn profiili ja minkälaista sisältöä omaan profiiliin kannattaa tuottaa.
16.1.2024 klo 16.00–17.00
Kolmas osa - CV-klinikka
Consultant Manager Laura Käräjämies Academic Workistä kertoo, millainen CV on helposti luettava ja herättää työnantajan mielenkiinnon. Saat samalla vinkkejä, mitä CV:ssä kuuluu olla ja toisaalta mitä CV:hen ei kannata lisätä. CV on erittäin tärkeä osa työhakemusta.
Tutustu lisää Academic Workin työnhakuvinkkeihin täältä.