Terveiset RIA-Majoilta Äkäslompolosta!

Tanja Määttänen (tanja.maattanen a ria.fi), 24.9.2024

Talvisesonki lähestyy kovaa vauhtia ja Ylläksellä on ensilumikin satanut tällä viikolla. Talven varaustilanne näyttää hyvältä, mutta uusillekin varauksille RIA-Majoilla on vielä tilaa!

Ylläs talvi Unsplash

RIA-Majojen hinnasto ja ehdot ovat päivitetty majojen nettisivuille. Ensi vuoden hinnastossa on huomioituna todennäköisenä tuleva ALV-muutos 10%sta 14%:iin.

Merkittävänä muutoksena on hinnastossa se, että siinä eriytetään hinnat RIAn jäsenistölle ja muille käyttäjille. Näin halutaan korostaa majojen käyttöä vahvemmin jäsenetuna. Olemme hankkineet ylämajojen huoneistojen varaajille ja laskettelusta kiinnostuneille firmahissiliput, joita voi lisämaksusta saada varauksen yhteydessä ostettua jäsenhinnalla joko 125 eur / viikko / lippu tai 35 eur / päivä / lippu riippuen huoneiston varauksen pituudesta. Lisätiedot ja ehdot luettavissa majojen nettisivuilta.

Lisäpalveluna (ja -maksusta) käyttäjille tarjoamme uuden siivouskumppanin (Ylläsavain) kanssa mahdollisuuden loppusiivouksen hankkimiseksi. Tämä ei käytännön syistä onnistu talvisesongilla (1.12.–31.4.) lauantain vaihtopäivänä, mutta voidaan suorittaa yleisten tilojen viikkosiivouksen yhteydessä joka torstai. Muuna aikana siivoukset toteutetaan erikseen niin sovittaessa / tilattaessa.

Kuluneen kesän aikana majoilla on tapahtunut paljon uudistuksia: rakennusten vesikatot ovat uusittu, rakennuksiin lisätty ilmalämpöpumput, wc-tilojen valaistukset uusittu päärakennuksessa, lämmitystermostaatit uusittu etä- ja lähiohjattaviksi ja parannettu langatonta WiFi-verkkoa. Lisäksi joukko pienempiä päivityksiä. Marraskuussa avotakkaan asennetaan takkasydän tuomaan lämpöä, eikä pelkästään tuhlaamaan sitä.

Ilmalämpöpumppujen ja termostaattien etäohjauksella tavoitellaan lämmitysenergiassa noin 30 % säästöä, joka tarkoittaisi nykyisellä kiinteällä kokonaissähköhinnalla investointimme takaisinmaksua noin kolmessa vuodessa. Toivottavasti tämä onnistuu ja samalla sähkön hinnat tulisivat muutaman vuoden päästä maltillisemmalle tasolle (win-win).

Eli majoilla hyvä kyky vastaanottaa uuden talvisesongin alkaessa vieraitaan! Tervetuloa!

Varaukset: riamajat.fi/varaa-majoitus

Lisätietoja: 
Ville Sivunen
riamajat a gmail.com / 040 535 1479