RIA x RKL oppilaitoskiertue starttasi vauhdikkaasti!

Hung Pham (hung.pham a ria.fi), 28.8.2024

Mistä noin upean haalarimerkin saa? Tule meidän infotilaisuuksiin ja nappaa omasi!

RIA-kiertue 24 merkki

RIA ja RKL toivottivat uudet opiskelijat tervetulleiksi viime viikolla, kun opinnot ammattikorkekouluissa käynnistyivät. Ensimmäiset oppilaitosvierailut on tehty Metropoliaan, OAMKiin ja KAMKiin. Tällä viikolla kiertue on edennyt LABiin Lappeenrannassa, XAMKiin Savonlinnassa, SeAMKiin, TAMKiin ja Kareliaan.

Tampereella aloitti tänä vuonna yli 200 uutta RI-, RA- ja RM-opiskelijaa. Lehtori Petri Murtomaa ja osaamispäällikkö Hannu Kauranen järjestävät vuosittain tutustumispäivän uusille opiskelijoille. Verkostoitumismahdollisuutta heti opintojen alusta pidetään Tampereella erityisen tärkeänä.  

Joensuussa aloitti 70 uutta monimuoto- ja päivänopiskelijaa. Puutekniikan ja elinkaarilaskennan opettaja Ville Mertanen ja opinto-ohjaaja Janne Väätäinen järjestivät meille upean tilaisuuden Karelian auditoriossa.

Seinäjoella koulutuspäällikkö Marita Viljanmaa ja lehtori Anne Vuokila ottivat meidät lämpimästi vastaan, kun esittäydyimme lähes 80 mestari- ja insinööriopiskelijalle. Paikallisia terveisiä toi meille E-P RKL:n puheenjohtaja Martti Kaunismäki yhdessä RIAn opiskelijatoimikunnan edustajan ja E-P RIAn nuorjäsenvastaavan Heidi Viitaniemen kanssa.

RIA-kiertue 24 Seinäjoki

Kuvassa Riku Pitkänen, Heidi Viitaniemi, Martti Kaunismäki (takana), Hung Pham ja Marita Viljanmaa.

Kajaanissa lehtori Jorma Jurmu järjesti upean tapahtuman, jossa 70 monimuoto-opiskelijaa pääsi verkostoitumaan ja nauttimaan illasta. Meillä oli ilo olla mukana!

Savonlinnassa tuutori ja Kaakon RIAn nuorjäsenedustaja Konsta Savikko järjesti tunnelmallisen peli-illan tulevaisuuden puurakentamisen ammattilaisille. Pistä heidän kasvonsa muistiin, sillä nämä asiantuntijat tullaan viemään käsistä! 🤩💪🏻

RIA-kiertue 24

Kuvassa Kati Kettukangas, Jenita Liukkonen, Waltteri Lautakoski ja Ida Korsimo Tampereelta.

Seuraavat tilaisuudet:

  • TuAMK
  • Lapin AMK
  • HAMK
  • XAMK Kotka
  • JAMK
  • SAMK
  • Savonia

sekä Urapolkuja-seminaarit lokakuussa!